Referencer

Henrik Madsen, cand. merc., HD:

”Jeg kender Flemming fra min tid i Gudme Raaschou Bankaktieselskab, hvor vi begge arbejdede med aktierådgivning over for professionelle investorer. Flemming var både en meget inspirerende chef og en rigtig god kollega igennem en lang årrække. Han udviklede i løbet af vort venskab, i stigende grad et større og større socialt engagement og forlod finansverden for at hjælpe andre mennesker i deres udviklingsproces. Jeg kender Flemming som en person, der altid er meget nærværende og lyttende, oprigtig og ærlig samt empatisk og rummelig over for andre mennesker. Han hviler i sig selv og udstråler en ro der smitter af på folk i hans nærhed. Egenskaber, som jeg tænker, er vigtige i arbejdet som psykolog”.    

Dorethe Bjergkilde, cand. comm. i Psykologi og Kommunikation:

“Flemming er en dygtig, nærværende og kompetent psykolog. Han formår at rumme en både professionel og empatisk tilgang til mennesker og deres livsudfordringer. På alle måder er han inspirerende at samarbejde med – også i forhold til meditation. Jeg kan absolut anbefale ham”. 

Tania Boutaiba, socialrådgiver, cand. soc. stud.:

“Jeg har altid beundret andre for at turde bede om hjælp. Samtidig har jeg tænkt om mig selv, at jeg var analytisk stærk nok til at få styr på det ustyrlige. Gennem mit forløb med Flemming fandt jeg ud af, at det handlede om noget andet – noget langt mere følsomt og stærkere. Det handlede for mig om at turde omfavne alle mine følelser – også de triste.

Det, at jeg har lært det, er jeg evig taknemmelig for”.

Kirsten Hansen, sygeplejerske:

”Jeg har arbejdet sammen med Flemming i 13 måneder i psykiatrien. Flemming er dybt engageret i andre mennesker, og med sin anerkendende tilgang opsat på at hjælpe den enkelte til at udvikle sit potentiale til mestring af sit liv. Hans tilgang og forståelse er i øjenhøjde med de mennesker, han er i kontakt med. Flemming er god til at forklare sine terapeutiske metoder og hvorfor, han arbejder som han gør. Samtidig er han god til at indgive håb og værdi til at komme videre i et til tider svært liv”.

Birgit Rasmussen, pensionist:

”Jeg har i mange år lidt af en kronisk og invaliderende sygdom, som hæmmer mig i min hverdag – både fysisk og psykisk. Jeg opsøgte en psykolog for at lære at tackle det psykiske på en bedre måde. Jeg har i mit forløb hos Flemming lært mange ting og fået forskellige redskaber, som jeg bruger flittigt i min dagligdag – det hjælper mig rigtig meget. Det har bl.a. drejet sig om at få sat ord på de følelser, jeg går og tumler med for mig selv og at få øje på – og værdsætte – de gode og lykkelige ting i nu’et, som er i mit liv. Andre temaer har været, hvordan jeg på en venlig men bestemt måde bliver bedre til at ‘sige fra’ og, hvordan jeg fremover kan tackle krise-agtige situationer”.

foto02